För att byta telefonnummer så krävs antingen att du fortfarande har tillgång till ditt gamla nummer ELLER har angett en e-mailadress under "min profil" i appen.

Om du inte har gjort ovan så gå in på appen där du fortfarande är inloggad och ange en e-mailadress.

Följ sedan stegen nedan:

Klicka på pratbubblan i nedre högra hörnet.
Skriv texten "jag önskar att byta mitt nummer" och skicka med ditt nuvarande mobilnummer, ditt gamla mobilnummer och din registrerade emailadress.
Invänta sedan svar från supporten.