Alla kassörer och kassörskor på McDonald's har ännu inte skolats in i hur det går till med korten. Be dem därför alltid att trycka in att du ska betala med presentkort (inte kupong) INNAN de ska scanna koden. Annars kommer det inte fungera tyvärr. Vi ber om ursäkt för problemet, men vare sig vi eller vår partner som levererar presentkorten kan styra över den manuella handpåläggningen på respektive restaurang. Om det inte funkar nästa gång så kontakta oss med ditt telefonnummer så ska vi försöka hjälpa dig. Lycka till!